Winkelwagen

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Gratis verzending 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

085-060 91 80

Ma-vr 9:00 - 16:00

Wie is NIU Technologies en brengen ze de beste e-step van 2022 op de markt?

By Sam maart 06, 2022

Een van die nieuwere spelers op de markt als het gaat om e-steps, NIU Technologies. 

Sinds 2014 bevind NIU zich binnen de e-mobility branche. Zo staan ze bekend om hun elektrische scooters en verkochten 250.000 elektrische voertuigen in het tweede kwartaal van 2021.

Waar komt NIU Technologies vandaan en hoe is het ontstaan?

Het bedrijf is oorspronkelijk afkomstig uit China. Zo is het bedrijf opgericht door Token Hu, de man achter de techniek. Het design deed hij samen met Josep Nelson, hij staat bekend om zijn designs binnen de E-mobility branche. Hij heeft o.a. het bedrijf KISKA (Internationaal Brand en Design Bureau) geholpen binnen het design team en is nu actief als freelancer.

Met de visie om mensen nieuwe reismogelijkheden te bieden in de binnenstad, had Token Hu een groter plaatje in gedachten. Met NIU wilt hij staan voor een innovatief bedrijf wat positief invloed heeft op jouw lifestyle. Met zijn achtergrond binnen Microsoft China en jaren ervaring als designer analist voor diverse bedrijven, heeft Token Hu alle tools in huis om een positieve verandering te brengen binnen de elektrische step markt.

En dat mag blijken. Inmiddels biedt NIU 5 e-step modellen aan en hoe het er nu uitziet zullen er meerdere volgen.

Hoe zit het assortiment van NIU eruit?

NIU Technologies biedt actief producten aan in drie categorieën; Scooters, steps en fietsen. We hebben het assortiment hieronder weergegeven:

Scooters

NQi-series:
- NQi GT/S
- NQi Sport

MQi-series:
- MQi GT Evo
- MQi GT
- MQi GTMQi+ Sport
- MQi

UQi-series:
- UQi GT
- UQi

Elektrische steps

KQi-series:
- KQi2 Sport
- KQi3 Sport
- KQi3 Pro
- KQi3 Max

Fietsen

NIU RERO:
- EUB-01

Kleuren

Het valt op dat NIU elk product binnen een categorie een andere set aan kleuren heeft gegeven. Dit zijn kleine details waar de designers over hebben nagedacht. Zo wordt de e-step KQi2 gepresenteerd met de slogan: "Je laatste kilometers in stijl". Dit reflecteert zich terug in de custom griptapes, waar je kan kiezen uit 9 kleuren opties. Hierdoor kan de consument de e-step meer eigen maken. Ook wel een persoonlijke touch, iets wat je vaak terug ziet bij high-end kledingmerken. Waarbij je bijvoorbeeld je eigen naam aan de binnenkant van je jas geborduurd krijgt. Dit zegt natuurlijk iets over hoe NIU als brand naar voren wilt komen.

Ter vergelijking pakken we de e-step KQi3 er ook even bij. Bij dit model wordt de focus meer gelegd op de performance. Zo wordt de KQi3 aangeboden in 3 modellen; Sport, Pro en Max. Waarbij je kan kiezen uit de volgende kleuren:

- KQi3 Sport: wit, rood, blauw en zwart
- KQi3 Pro: zwart + creme (combi kleur) en zwart + wit (combi kleur) 
- KQi3 Max: zwart

Waar staat de NIU bekend om en wat onderscheid hun van andere merken?

NIU Technologies is inmiddels een leidende fabrikant geworden in het aanbieden van slimme mobiliteitsoplossingen voor in de binnenstad. Zo hebben ze hun missie simpel en concreet gehouden, NIU Technologies: "Onze missie is om stedelijke mobiliteit opnieuw te definiëren en het leven beter te maken".

Als werelds leidende E-mobility fabrikant voor tweewielers, hebben ze de markt inspiratie ingeblazen. NIU heeft een nieuwe categorie op de markt gebracht voor elektrische voertuigen op twee wielen. Zo hebben ze een lithium batterij technologie ontwikkelt waardoor de batterij een langere levensduur heeft, hogere actieradius bevat en lichter is van gewicht om veiliger en krachtiger te zijn (NIU’s 4e generatie - NIU Energie™ lithium batterij technologie). 

Verder zijn ze ook actief bezig om de duurzame markt te belichten. Op 06-04-2022 zijn er bijna een miljoen mensen die actief gebruik maken van de NIU scooters. Dit wordt live weergegeven op de website van NIU Technologies. Hierbij zie je ook hoeveel CO2 uitstoot de NIU community heeft bespaart en hoeveel bomen ze samen hebben mogen planten.

Op 6 Maart, 2022 is er 2.869.610.496 Kg aan CO2 uitstoot bespaart en zijn er 143.480.563 dennen geplant.

Het ziet ernaar uit dan NIU goed door heeft wat ze aan het doen zijn. Ze hebben alle cruciale componenten ontwikkelt tot één geheel. Een robuuste uitstraling met daarachter innovatieve technologie wat support wordt door een hechte community, lijkt de key to success. High Perfomance is wat je bij NIU Technologies terugziet.


Oudere post Nieuwe post

Nieuwsbrief

Ik ga ermee akkoord om me te abonneren op updates van 123mijnstep

Gratis Snelle levering 14 Dagen Bedenktijd Garantie Professioneel Advies Veilig Winkelen Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping GRATIS verzending binnen 3-5 werkdagen Gratis verzending 14 dagen bedenktijd You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping