Winkelwagen

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Gratis verzending 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

085-060 91 80

Ma-vr 9:00 - 16:00

Welke e-step past bij jou?

Bij 123Mijnstep krijgen we vaak de vraag “wat is de beste elektrische step?”. We snappen waar de vraag vandaan komt, maar wij formuleren het net iets anders:

“Welke elektrische step past best het best bij mij?”

Om hierachter te komen moeten we samen langs 4 simpele stappen gaan. Zodat je een goed beeld krijgt welk e-step geschikt is voor jou. Lees hieronder de stappenplan om een snel de juiste match te vinden.

Waarvoor?
Het eerste punt die we altijd aankaarten is “Waarvoor zal je de elektrische step gaan gebruiken?”. Elektrische steps worden namelijk voor verschillende doeleinde gebruikt en daardoor is elke e-step net wat anders gedesigned. Om je een beter beeld te geven zie je hieronder de meeste voorkomende senario’s.

 • Voor dagelijks vervoer
 • Op de camping en vakantie
 • Voor buiten, park en eigen terrein
 • Voor het buitenspelen (kinderen)

 • Je kan je voorstellen dat een e-step die ideaal is voor dagelijks gebruik net andere details en componenten bevat dan een e-step die geschikt is voor vakantie. Dit is om je te voorzien maximale comfort en veiligheid in elke scenario. De belangrijkste variabelen zijn de actieradius en snelheid.

  1. Actieradius

  Welke afstanden wil je afleggen? De actieradius laat je zien wat voor bereik je hebt met de elektrische step. Als je de e-step dagelijks zal gebruik dan wil je dat hij zowel als voor de heen als terugweg genoeg stroom bevat. Zodat je hem pas tijdens het opbergen aan de lader kan zetten. Bereken de afstand die je van plan bent dagelijks af te leggen en kies vervolgens via de filter de juiste actieradius.

  Voorbeeld:
  Tim (21 jaar) gebruikt zijn e-step elke dag om naar werk te gaan. Vanaf thuis is dit een afstand van 11 km. Met de terugweg erbij gerekend is dit in ieder geval 24 km die hij zal afleggen. Wij adviseren Tim om een e-step te kiezen die voorzien is van een actieradius van 25 km of meer.


  Kies een bereik van:

 • Tussen 20 km en 45+ km
 • Actieradius 123mijnstep.nl

  2. Snelheid

  Hoe hard wil je rijden? Elke omgeving heeft een andere adviessnelheid om zo efficiënt mogelijk te manoeuvreren. Mocht je bijvoorbeeld op een camping zijn dan wil je wat langzamer rijden dan op een lange weg richting huis. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud adviseren we steps onder 20 km/h. De 15 km/u kun je vergelijken met je fietssnelheid en 20 en 25 km/u e-steps komen in de buurt van een scooter.


  Voorbeeld:
  Lisa (28 jaar) heeft haar e-step meegenomen op vakantie naar Mallorca. Ze wilt namelijk elke avond een rondje langs de boulevard rijden. Ze houd van een beetje snelheid, voornamelijk op lange wegen. Daarom adviseren we Lisa om voor de e-step te gaan van 25km/h.  Kies uit een max. snelheid van:

 • 6 km/h (kinderen)
 • 20 km/h
 • 25 km/h
 •  

  snelheid filter 123mijnstep.nl

   

  3. Merken

  Mocht je na de bovenstaande filters één e-step over hebben. Top, dan heb je de perfecte match gevonden! Bij meerdere opties hanteren we de laatste stap, merken. Welk merk heeft jouw voorkeur?


  Kies uit:

  • Denver - “staat bekend om de ideale instapmodel.”
  • Moovway - “Compacte e-steps met een frans design.”
  • Windgoo - “Bied multifunctionele e-steps.”
  • Xiaomi - “Betrouwbaar en bekend merk op de markt.”
  • Veeley - “Premium e-steps met alles wat je nodig hebt voor maximale comfort.”
  • Skotero - “Robuuste en veilige e-steps.”
  • NIU - “High performance e-steps met alle nieuwe snufjes.”


  4. Kom je uit op hetzelfde merk?

  Mocht je na stap 2 meerdere modellen van hetzelfde merk overhouden?

  Neem dan een kijkje bij de specificaties om te zien welke details anders zijn die jouw voorkeur hebben. Hieronder zie je twee voorbeelden van Skotero steps. De e-steps hebben twee grote verschillen. De Skotero Bamox (links) heeft 10 inch banden en de Skotero Tetrod (rechts) is voorzien van 8 inch banden. Ook verschillen de elektrische steps van gewicht.

  Zo is de Skotero Tetrod 15,5 kg en de Skotero Bamox 12,3 kg.

  voorbeeld e-step

  e-step skotero voorbeeldSkotero elektrische step voorbeeld

   

  Klik hier en begin je zoektocht naar jouw elektrische step!
  Mocht je er toch niet uitkomen neem gerust contact op met onze experts.  Gratis Snelle levering 14 Dagen Bedenktijd Garantie Professioneel Advies Veilig Winkelen Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping GRATIS verzending binnen 3-5 werkdagen Gratis verzending 14 dagen bedenktijd You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping