Winkelwagen

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Gratis verzending 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

085-060 91 80

Ma-vr 9:00 - 16:00

Wat je altijd al wilde weten over Denver en hun e-steps!

By Sam april 16, 2022

Als familie bedrijf begonnen in Denemarken met het leveren van televisies en radio’s in 1990 is Denver nu gegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van consumentenelektronica. Met meer dan 400 producten op de markt heeft Denver het grootste assortiment aan elektronische producten in Europa!

Ook is Denver een van de top fabrikanten voor e-mobility. Hun elektrische vervoersmiddelen zoals hun e-steps, bijzondere bromfietsen en hoverboards worden steeds populairder onder het publiek. Met de positie die Denver heeft, maken zij e-mobility steeds toegankelijker.

Wat maakt Denver zo speciaal?

Als leidende fabrikant op de markt met meer dan 400 producten is Denver niet voor niets zo razend populair onder de retailers. Niet alleen hebben ze een breed assortiment, maar heeft Denver ook nog eens betaalbare producten, met uitstekende kwaliteit! Denver is onder andere populair met producten zoals:

- Telefoons

- Audio elektronica

- Smartwatches

- Computers

- Thuis bewaking

- E-mobility

Niet alleen dat natuurlijk, want Denver gaat ook enorm goed mee met de toekomst. Constant vernieuwen en bijzondere producten op de markt brengen maakt Denver natuurlijk heel innovatief! Daarom zijn hun electronics vernieuwend, van goede prijs-kwaliteit verhouding en ook nog eens mooi!

Voor entertainment, werk, levenstijl of e-mobility? Denver vervult de wens!

Misschien ken je Denver hiervan tóch wel!

Als je nu nog steeds niet een duidelijk beeld heb van wie Denver is omdat je dit merk wellicht nog nooit voorbij heb zien komen vergis je je. De producten van Denver liggen namelijk overal!

Wel eens in de Lidl geweest? → Zij werken samen met Denver!

Wel eens in de Mediamarkt geweest? → Zij werken samen met Denver!

Wel eens in de Normal geweest? → Zij werken samen met Denver!

Denver ligt zelfs in de lokale supermarkten, elektronica winkels en drogisten. Daarbij maakt Denver bewust geen gebruik van reclame of marketing, hierdoor besparen zij veel geld, wat weer hun lage prijzen verklaart.

Dus Denver heb je vast wel voorbij zien komen!

Maar hoe zit het met de Denver e-steps?

Nu de elektrische step steeds populairder wordt is het natuurlijk wel belangrijk om te weten welke e-step het beste bij je past.

Met dat Denver de meest populaire merk voor e-steps is in Nederland en België is deze keuze eenvoudig te maken. Voor beginnende bestuurders heeft Denver de ideale instapmodellen, makkelijk onder de knie te krijgen en tegen een aardige prijs. Denver staat bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding, de steps zijn namelijk relatief goedkoper dan andere elektrische steps, toch zijn de steps van zeer degelijke kwaliteit te noemen en zeker niet slecht!

De voordelen van De elektrische steps van Denver op een rijtje:

1. Beginner vriendelijk, zo is de Denver step ideaal voor beginnende gebruikers. Makkelijk en veilig te gebruiken voor zowel jong als oud. Nog aan het experimenteren met e-mobility? Denver is hier perfect voor.

2. Veel keus in verschillende stijlen voor iedereen. Zo heb je voor kinderen bijvoorbeeld de Denver SCK-5400, een stoere elektrische step voor kinderen vanaf 6 jaar.

3. Maar ook voor volwassenen heb je verschillende soorten elektrische steps afhankelijk van jouw voorkeur. Wil je een step met een bepaald actieradius, een langere batterijduur of misschien juist eentje die opvouwbaar is voor on the go. Denver heeft de step die bij jou past.

4. E-mobility is niet voor niets de toekomst. De steps zijn vele malen duurzamer dan de gebruikelijke vervoersmiddelen, makkelijk in gebruik en ook nog eens mooi. Zo ben je dus automatisch een stuk bewuster bezig om van A naar B te gaan! Ook zijn de steps licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen. Denver heeft ook enkele modellen die inklapbaar zijn zoals de Denver SEL-10500F. Op die manier is de step dus ook nog goed op te bergen of om mee te brengen op reis.

Door het brede assortiment van Denver en de vele voordelen is het dus erg gemakkelijk een Denver step te vinden. Een stoere step voor je broertje? Een opvouwbare step voor een student? Of een step voor je oma? Ze zijn er allemaal!

Waar staat Denver bekend om en wat onderscheid hun van andere merken?

De prijs-kwaliteit verhouding, de innovatie en netwerk is wat je in de Denver Electronics goed terug ziet. Als leidende fabrikant in Nederland en België met hun e-steps en andere elektronische producten ziet het ernaar uit dat Denver haar plek wel heeft verdiend. Door e-mobility betaalbaar te maken behaalt Denver haar doel;

Denver: ‘Onze missie is om hoogwaardige elektronica producten aan te bieden tegen een zeer betaalbare prijs.’

De innovatieve technologie waarin zij constant mee groeien sinds 1990, hun uitstekende marktpositie en hun samenwerkingen met de meest toegankelijke winkels en supermarkten in Europa lijkt voor Denver de key to succes.


Oudere post Nieuwe post

Nieuwsbrief

Ik ga ermee akkoord om me te abonneren op updates van 123mijnstep

Gratis Snelle levering 14 Dagen Bedenktijd Garantie Professioneel Advies Veilig Winkelen Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping GRATIS verzending binnen 3-5 werkdagen Gratis verzending 14 dagen bedenktijd You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping