Winkelwagen

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Gratis verzending 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

085-060 91 80

Ma-vr 9:00 - 16:00

De Windgoo elektrische step, wat is het geheim?

By Sam april 16, 2022

Hoe kan je op een milieuvriendelijke verkeersdrukte vermijden en voorkomen?

Met deze simpele vraag is het innovatieve team van Windgoo in 2014 van start gegaan. Zij kwamen met het idee om eco-vriendelijke transportmiddelen te produceren. Het wordt steeds belangrijker en noodzakelijker om op een duurzame manier te reizen en e-mobility is hier de perfecte oplossing voor!

Windgoo is daarom een e-mobility fabrikant gevestigd in Shenzhen, China. Door middel van hun eigen fabriek in China creëren zij een goede balans tussen hoge kwaliteit tegen de best mogelijke prijs. Ook hebben zij enkele warenhuizen in Europa, met de grootste in Keulen, Duitsland, en andere vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje en andere Europese landen.

Wat zijn de doelen van Windgoo?

Windgoo werkt samen met andere bedrijven en ambassadeurs om de dichtbevolkte Europese steden zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Hiermee willen zij ervoor zorgen dat iedereen een steeds duurzamere levensstijl leidt. Windgoo helpt mee aan de wereldse verandering naar een schone, handige en duurzamer leven.

Daarom leveren zij handige, veilige en milieuvriendelijke hulpmiddelen zoals elektrische steps, fietsen en hoverboards.

Hiermee wilt Windgoo:

- De mobiliteit van steden te verbeteren, want hoe fijn is het om niet meer constant vast te zitten in het verkeer?

- Op een veilige (en snelle!) manier van A naar B te gaan, voor zowel jong als oud.

- De CO2-uitstoot te verminderen, door alleen elektrische vervoersmiddelen te produceren en deze toegankelijk te maken zorgt Windgoo voor lagere CO2-uitstoot.

De Windgoo elektrische step, hoe zit het daar mee?

Het geheim van de Windgoo elektrische step zit niet alleen in hoe duurzaam de e-steps zijn. Het zit ook in de design!

Windgoo heeft in de afgelopen jaren verschillende vervoersmiddelen uitgebracht. In deze jaren hebben zij hun elektrische steps steeds aangepast en verbeterd. Hiermee blijven zij vernieuwende producten uitbrengen. Voor deze verbeteringen kijkt Het team van Windgoo vooral naar duurzaamheid, effectiviteit en wat het best bij welke doelgroep past.

Voor effectiviteit kijken ze naar andere steps op de markt. Zo maakt Windgoo steeds kleine, maar cruciale verbeteringen. Op die manier hebben zij bijvoorbeeld inklapbare e-steps die ook nog eens licht van gewicht zijn. Deze zijn snel in te klappen en makkelijk mee te nemen. Zo kun je in enkele seconde de step gebruiken, inklappen en weer doorgaan.

Maar ook gebruiken zij in tegenstelling tot ander elektrische steps stevige anti-lek luchtbanden, waardoor het lekrijden van de banden niet gaat. Hiermee kan je soepel over de weg en andere terreinen manoeuvreren zonder enkele moeite. Hier is de Windgoo M20 een perfect voorbeeld voor. Met andere functies zoals cruise control, een breder platform en bestendig tegen waterspetters is deze step ideaal om lange afstanden af te leggen.

Ook heeft Windgoo elektrische fietssteps. Een elektrische step met de ziel van een fiets! Hiermee heb je de comfort om te zitten en je tegelijkertijd makkelijk te manoeuvreren in jouw omgeving.

Het perfecte voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de Windgoo B20. Deze elektrische fietsstep is ideaal voor volwassenen die veel reizen. De Windgoo B20 is overal te gebruiken. Meenemen in de trein, auto of naar je werk? Geen probleem! Deze elektrische fietsstep is namelijk ook nog opvouwbaar. Ook haalt deze step maar liefst een snelheid van 25km/u!

Ben je dus veel on the go? Misschien is de Windgoo B20 dan wel wat voor jou!

Gelukkig is Windgoo niet alleen geschikt voor kinderen of volwassenen. Het kan ook een hartstikke hippe vervoersmiddel zijn voor je oma of opa! De Windgoo B9 is hier een mooi voorbeeld van. Deze behoud de bruikbaarheid van een scootmobiel en met de handige bagage drager is deze step ideaal om je tas of boodschappen in kwijt te kunnen. De step is niet groot en kan maar liefst een snelheid van 25km/u bereiken.

Natuurlijk hoef je niet op leeftijd te zijn voor deze step, dat is het mooie namelijk van Windgoo, er is keus zat, voor zowel groot als klein!

Wij volgen altijd onze visie; iedereen zou een duurzame levensstijl moeten leven, door middel van het creëren van handige, veilige en milieuvriendelijke middelen.

Met de noodzaak en drang om de wereld een stuk duurzamer en groener te maken behaalt Windgoo haar doel als bedrijf. Met hun bijzondere wens die zij in 2014 hebben bedacht, en wat zij in de afgelopen jaren hebben bereikt mogen zij trots zijn als team en hun bijdrage aan zowel e-mobility als het milieu.

Hiermee vervullen zij hun wens voor zowel het team, als de wereld!


Oudere post Nieuwe post

Nieuwsbrief

Ik ga ermee akkoord om me te abonneren op updates van 123mijnstep

Gratis Snelle levering 14 Dagen Bedenktijd Garantie Professioneel Advies Veilig Winkelen Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping GRATIS verzending binnen 3-5 werkdagen Gratis verzending 14 dagen bedenktijd You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping