Winkelwagen

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Gratis verzending 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

085-060 91 80

Ma-vr 9:00 - 16:00

XIAOMI: na succes met e-steps volgen nu de elektrische auto´s

By Sam april 21, 2022

“De “Mi” in ons logo staat voor “Mobile Internet”, maar heeft ook andere betekenissen waaronder “Mission Impossible”, omdat Xiaomi voor veel uitdagingen heeft gestaan die in het begin onmogelijk leken.”

Wie is Xiaomi?’

Met concurrenten op de markt als Samsung en Apple is Xiaomi begonnen in 2010 met het creëren van producten voor de telecommunicatie. Oprichter Lei Jun begon met Xiaomi om smartphones te creëren in China. Maar nu in het heden is Xiaomi de grootste telecommunicatie fabrikant op de markt wat grote namen als Samsung, Apple en Huawei achterlaat in deze race. Met grote populariteit uit het thuisland, China, probeert Xiaomi nu ook een aantal jaar in andere landen door te breken.

Hoe komt Xiaomi aan haar grote succes?

Na het grote succes in het thuisland breidde Xiaomi eerst uit op de Aziatische markt, hierbij is India een goed voorbeeld. In 2014 is Xiaomi daar geïntroduceerd en inmiddels hebben ze daar een groot marktaandeel weten te pakken. In 2017 volgde Europa, als eerst in Spanje en sinds 2019 is Xiaomi ook actief in Nederland. Hun grote en snelgroeiende succes is te danken aan hun grote productie, gebruikersvriendelijkheid en enorm goedkope prijzen tegen een zeer goede kwaliteit. Sinds Juni 2021 is Xiaomi officieel de grootste telecommunicatie fabrikant, en ze blijven net zo hard doorgroeien!

Xiaomi is onderverdeeld in drie submerken:

Redmi: onder het merk Redmi verkoopt Xiaomi producten voor een zeer lage prijs, zo kan je al een Redmi smartphone kopen voor een paar tientjes. Hier levert de kwaliteit natuurlijk wel wat op in.

Black Shark: het submerk voor gamers, met aanpassingen aan de hardware, opslagruimte en werkgeheugen zijn de Black-shark smartphones ideaal voor langere speelsessies.

Pocophone: submerk vooral gericht op de Indiase markt. Ook deze smartphones zijn tegen een lage prijs te verkopen. Niet zo goedkoop als de Redmi telefoons, maar zeker wel tegen een goede prijs. De smartphones zijn minder mooi, maar wel vlot en hebben een Android besturingssysteem.

Xiaomi creëert tegenwoordig niet alleen smartphones, maar ook: smartwatches, televisies, lifestyle producten, elektrische vervoersmiddelen, audio producten en nog veel meer!

Maar hoe zit het met de E-Mobility van Xiaomi?

Xiaomi heeft niet alleen telefoons en andere leuke ‘gadgets’. Xiaomi heeft namelijk ook verschillende producten in de e-mobility branche. Met het succes van hun andere producten is het niet voor niets dat ook de elektrische steps en andere elektrische vervoersmiddelen zeker een van topkwaliteit zijn.

Wist je namelijk dat de Xiaomi M365 de best verkochte elektrische step is van de wereld?

Hiervan is het goede nieuws dat dit een van hun ‘oude’ modellen is. Xiaomi staat er namelijk bekend om dat zij goed naar hun fans luisteren. Ondanks dat zij al de best verkochte step hadden, hebben zij nog enkele modellen uitgebracht met verbeteringen en innovatieve ideeën om elke wens te vervullen.

Buiten de beloftes wat elektrische vervoersmiddelen altijd hebben zoals: gemakkelijk van A naar B, milieuvriendelijk, licht in gewicht etc. Hebben de e-steps van Xiaomi een high-end look en ervaring tegen een zeer betaalbare prijs!

Onze elektrische steps van Xiaomi

De Xiaomi Mi Essential :

De Xiaomi Mi Essential is de lichtste van de opties, met slechts een gewicht van maar 12 kg is de step makkelijk te dragen, in slechts drie seconden op te vouwen en eenvoudig mee te nemen.

De Essential is vooral praktisch ontworpen, dit gaat echter niet ten koste van de prestaties van de e-step. Met een 250W motor die snelheden tot wel 20km/u kan behalen en een aanzienlijke actieradius van wel 20km. Met deze actieradius is de Xiaomi Essential de perfecte optie voor al je behoeftes.

Met de Essential kan je je goed voorbereiden op jouw volgende gemakkelijke en vlotte avontuur op twee wielen!

De Xiaomi Mi PRO 2

Met de krachtige 300W motor, is de Xiaomi Mi PRO 2 ontworpen om ver te gaan. De step is een uitstekend instapmodel als je lange afstanden op een duurzame manier wilt afleggen.

Deze e-step is een echte uitblinker en heeft vergeleken met de andere Xiaomi steps de grootste actieradius van maar liefst 45km. Ook behaalt de step gemakkelijk de 25km/u, zo kan je niet alleen ver maar ook snel reizen.

Daarbij beschikt de e-step ook over fijne functies zoals cruise control, slimme sensoren, een digitale display en andere functies om de ervaring zo prettig en veilig mogelijk te maken. De PRO 2 kan je zelfs verbinden met de Xiaomi app voor op je smartphone, waarmee je alle handige informatie over jouw elektrische step kan vinden.

Als je prestaties wilt, is de PRO 2 de ideale keuze voor jou!

De Xiaomi Mi 1S

Er is een prestatiegerichte optie en een lichtgewicht optie, maar wat dacht je van een mix van die twee?

De Xiaomi Mi 1S is de oplossing voor een perfecte middenweg tussen de Essential en de Pro 2. De Mi 1S is een populaire e-step en geliefd onder het publiek. Niet alleen beloofd de elektrische step een betrouwbare, comfortabele rit; ook bezit de Xiaomi Mi 1S fijne functies voor een plezierig gebruik. Met bijvoorbeeld een antiblokkeerremsysteem, het slimme BMS-batterijsysteem en een hellingvermogen van maar liefst 15 graden beschikt de 1S over de aller nieuwste technologie van Xiaomi.

Met een iets kleinere accu en een iets kleinere actieradius van 30km weegt de step slechts 12,5 kg. Zo heb je de perfecte verdeling voor een vlotte en gemakkelijke step, waarmee je de gewenste prestaties en afstanden makkelijk kan behalen!

De Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG F1

“De perfecte combinatie van nut en design. De snelheid en precisie van het racecircuit geïnjecteerd in de genen van het ontwerp en vakmanschap van de elektrische step.”

Streven naar perfectie! Dat is wat er gesymboliseerd wordt met de Mercedes Formule 1-team logo op dit e-step model van Xiaomi. De Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes AMG F1 is gedesigned door de Mercedes-AMG Petronas F1 Team geïnspireerd door de legende van de Silver Arrows met de klassieke zilveren kleur die doet denken aan de iconische Mercedes raceauto’s. Deze elektrische step wordt al door een hoop F1 fans gebruikt om sportief en efficiënt op de weg te verschijnen.

Niet alleen de design is bijzonder goed, ook de behendigheid van de elektrische step is uitstekend. Door de krachtige 300W motor reis je razendsnel van A naar B met een snelheid van maar liefst 25 km/u binnen een actieradius van 45 km.

Met de aerodynamisch ontwerp doet de e-step denken aan een sportwagen. Met deze coole design integreert je de racewagen-esthetiek in je leven en kun je op een coole en efficiënte manier je over de weg manoeuvreren!

Wat kunnen we nog meer verwachten van Xiaomi?

Het indrukwekkende aan Xiaomi is dat ze blijven uitbreiden tot andere markten. Wist je namelijk dat Xiaomi recent heeft aangekondigd dat zij binnenkort een massaproductie aan elektrische auto’s willen beginnen? Wie had ooit gedacht dat een telecommunicatie fabrikant auto’s zou gaan verkopen!

Met hun motto van “Innovatie voor iedereen” zullen we zo te zien nog veel van Xiaomi voorbij zien komen en horen. Met nu de titel als grootste telecommunicatie fabrikant is het een kwestie van afwachten wat het team van Xiaomi nog meer zal bereiken.


Oudere post Nieuwe post

Nieuwsbrief

Ik ga ermee akkoord om me te abonneren op updates van 123mijnstep

Gratis Snelle levering 14 Dagen Bedenktijd Garantie Professioneel Advies Veilig Winkelen Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping GRATIS verzending binnen 3-5 werkdagen Gratis verzending 14 dagen bedenktijd You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping