Winkelwagen

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Gratis verzending 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

085-060 91 80

Ma-vr 9:00 - 16:00

De Revolutionaire NIU Elektrische Steps - KQi2 en KQi3 Modellen

By Team 123mijnstep juni 22, 2023

 


De populariteit van elektrische steps is de laatste jaren exponentieel toegenomen. Ze bieden een duurzaam, efficiënt en plezierig alternatief voor traditioneel stadsverkeer. Bij 123mijnstep.nl bieden we een verscheidenheid aan e-steps, en vandaag willen we een specifiek merk onder de aandacht brengen dat bekend staat om zijn innovatie en technologie - NIU. We richten ons vooral op hun krachtige modellen, de NIU KQi2 en KQi3.

NIU KQi2: Jouw Partner in Stadsverkenning

De NIU KQi2 is een prachtig voorbeeld van NIU's inzet voor kwaliteit en technologische innovatie. Deze elektrische step combineert prestaties met duurzaamheid. Hij is ontworpen met een krachtige motor die een indrukwekkende snelheid en betrouwbare prestaties levert.

Dankzij het lichtgewicht en opvouwbare ontwerp is de KQi2 makkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor hij een ideale metgezel is voor woon-werkverkeer of stadsavonturen. De duurzame batterij zorgt ervoor dat je langere afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over opladen. Bovendien zorgen de veiligheidskenmerken zoals de geavanceerde verlichting en krachtige remmen voor een veilige rit in verschillende rijomstandigheden.

NIU KQi3: Kracht Ontmoet Innovatie

De NIU KQi3 brengt de elektrische step-ervaring naar een nieuw niveau. Dit model is ontworpen voor krachtige prestaties en ultiem comfort. De KQi3 heeft een robuuste bouw en is uitgerust met een sterke motor die zorgt voor hoge snelheden en soepele acceleratie.

Wat de KQi3 echt onderscheidt, is het slimme, intuïtieve ontwerp. Het LCD-scherm biedt je alle nodige informatie over je rit, zoals de snelheid, batterijstatus en afstand. Net als de KQi2 beschikt ook de KQi3 over uitstekende veiligheidsvoorzieningen, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare rijervaring.

Waarom kiezen voor NIU Elektrische Steps?

Of je nu kiest voor de KQi2 of de KQi3, bij NIU krijg je een elektrische step die een perfecte balans biedt tussen stijl, comfort en prestaties. De duurzaamheid en betrouwbaarheid die NIU biedt, samen met hun innovatieve functies, maken hun elektrische steps tot een uitstekende keuze voor zowel beginnende als ervaren rijders.

Bezoek 123mijnstep.nl voor meer informatie over de NIU KQi2, KQi3 en andere hoogwaardige elektrische steps die wij aanbieden. We zijn er om je te helpen bij het vinden van de perfecte e-step die past bij jouw behoeften en levensstijl.


Oudere post Nieuwe post

Nieuwsbrief

Ik ga ermee akkoord om me te abonneren op updates van 123mijnstep

Gratis Snelle levering 14 Dagen Bedenktijd Garantie Professioneel Advies Veilig Winkelen Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping GRATIS verzending binnen 3-5 werkdagen Gratis verzending 14 dagen bedenktijd You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping