Winkelwagen

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Gratis verzending 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

085-060 91 80

Ma-vr 9:00 - 16:00

Alles wat je moet weten over de Windgoo B20 + handige tips

By Team 123mijnstep juli 03, 2023

Een nieuwe manier van reizen: de Windgoo B20

Of je nu een vakantieganger bent die zich klaarmaakt voor het volgende avontuur of een dagelijkse forens op zoek naar een efficiëntere manier om te reizen, de Windgoo B20 e-bike op 123mijnstep.nl is de perfecte keuze voor jou. Deze innovatieve, veelzijdige en duurzame e-bike is de ultieme combinatie van comfort, gebruiksgemak en hoge prestaties. 

Stel je een vervoermiddel voor dat je in staat stelt om door stadsverkeer te glippen, lange afstanden comfortabel af te leggen en gemakkelijk mee te nemen is, zelfs in de trein of auto. Dat is de Windgoo B20 - jouw nieuwe favoriete reisgenoot. Deze compacte, maar krachtige e-bike is een toonbeeld van innovatie, met een focus op gemak en efficiëntie.

De Windgoo B20: Wat maakt het speciaal?

Met de Windgoo B20 krijg je meer dan zomaar een e-bike. Je krijgt een krachtige 350W motor, een batterij met een bereik tot 21 km na slechts vier uur opladen, en een maximale snelheid van 25 km/u. Deze e-bike is niet alleen krachtig en efficiënt, maar ook opvouwbaar voor eenvoudige opslag en transport, waardoor het de perfecte partner is voor zowel stadsverkenning als landelijke ritten.

De voordelen van de Windgoo B20

De Windgoo B20 is een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig vervoermiddel. Maar is de Windgoo B20 legaal in Nederland? Ja, inderdaad, de Windgoo B20 voldoet aan alle wettelijke eisen voor e-bikes in Nederland, waaronder een maximale snelheid van 25 km/u en de aanwezigheid van verlichting en remmen.

Een vraag van duurzaamheid

Hoe lang gaat de accu van de Windgoo B20 mee? Met een oplaadtijd van slechts 4 uur, biedt de 6Ah lithium-ion accu van de Windgoo B20 een bereik tot 21 km, afhankelijk van de rijomstandigheden. Met deze lange accuduur en het gebruik van de cruise control functie, kun je comfortabel en zonder zorgen op de langere afstanden reizen.

Tips voor een langdurige rit

Om ervoor te zorgen dat je Windgoo B20 e-bike langer meegaat, raden we aan om de batterij pas op te laden wanneer deze (bijna) leeg is, de banden op de juiste spanning te houden en de e-bike goed schoon te houden. Bovendien is de Windgoo B20 IPX4 gecertificeerd, wat betekent dat hij spatwaterbestendig is. Dit betekent echter niet dat je hem volledig in water kunt onderdompelen. Vermijd waar mogelijk het rijden door diepe plassen of in zwaar regenweer.

Is Windgoo B20 een betrouwbare e-bike?

Absoluut. De Windgoo B20 e-bike is een zeer betrouwbaar vervoermiddel, wat niet verwonderlijk is gezien de reputatie van het merk Windgoo voor het produceren van kwaliteitsproducten. De B20 is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is voorzien van sterke 14 inch luchtbanden, een krachtige 350W motor en een degelijke constructie die een maximaal gewicht van 120 kg kan dragen. Bovendien is de e-bike IPX4 gecertificeerd, wat betekent dat hij spatwaterbestendig is.

Is Windgoo B20 van goede kwaliteit?

Ja, de Windgoo B20 is van uitstekende kwaliteit. Van de robuuste bouw tot de hoogwaardige componenten, de B20 is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. De 350W motor biedt voldoende kracht voor zowel stadsritten als landelijke tochten, en de 6Ah lithium-ion batterij zorgt voor betrouwbare en langdurige prestaties. De fiets is ook uitgerust met voor- en achterlampen voor veilig rijden in het donker en heeft voor- en achter remschijven voor een betrouwbare remervaring.

Hoe vouw je de Windgoo B20 op?

Het opvouwen van de Windgoo B20 is een eenvoudig en snel proces. Het enige wat je hoeft te doen is het klemmechanisme op het midden van het frame te openen, het stuur naar beneden te klappen en het vast te klikken aan het achterwiel. Deze compacte vorm maakt het gemakkelijk om de B20 in je auto te plaatsen, hem op te bergen in een klein appartement of hem mee te nemen in het openbaar vervoer.

Heeft Windgoo B20 een goede accu?

De Windgoo B20 wordt aangedreven door een 6Ah lithium-ion batterij die binnen vier uur volledig kan worden opgeladen. Deze hoogwaardige batterij kan een bereik tot 21 km leveren, afhankelijk van de rijomstandigheden. Dit maakt de B20 ideaal voor woon-werkverkeer, tochten door de stad of zelfs langere ritten. De B20 is ook uitgerust met een handige cruise control functie die de batterijduur kan verlengen door een constante snelheid te handhaven zonder dat je voortdurend de gasknop hoeft in te drukken.

Jouw Windgoo, snel en gemakkelijk geleverd

Bij 123mijnstep.nl leveren we jouw nieuwe Windgoo B20 binnen 3-5 werkdagen. Heb je vragen of heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar.

Conclusie

Of je nu een alternatief zoekt voor het dagelijks pendelen, een efficiënte manier om je omgeving te verkennen, of gewoon wilt genieten van de vrijheid van elektrisch rijden, de Windgoo B20 e-bike op 123mijnstep.nl is de perfecte keuze voor jou. Ontdek vandaag nog hoe deze fantastische e-bike jouw reiservaring kan verbeteren!


Oudere post Nieuwe post

Nieuwsbrief

Ik ga ermee akkoord om me te abonneren op updates van 123mijnstep

Gratis Snelle levering 14 Dagen Bedenktijd Garantie Professioneel Advies Veilig Winkelen Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping GRATIS verzending binnen 3-5 werkdagen Gratis verzending 14 dagen bedenktijd You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping